De eerste woorden…

U kunt wel ongeveer vertellen wat u wil brengen, maar krijgt de woorden en zinnen moeilijker bijeengeschreven op papier omwille van tijdsgebrek of andere redenen? Of u heeft de essentie wel neergekrabbeld maar hebt u nog geen vloeiend geheel?

Geen nood! Wij helpen u graag al vanaf de allereerste aanzet met uw teksten, met het herschrijven van uw teksten tot een vloeiend geheel of de correctie van uw tekstmateriaal. Op die manier zorgen we er mee voor dat u van dat witte blad af geraakt en duidelijke boodschappen kunt uitdragen, gericht op uw doelgroep.

Grafische vormgeving

Wanneer u de teksten heeft, bent u er nog niet natuurlijk… Ze moeten ook nog gelay-out worden en in een aantrekkelijk jasje gestoken. Ook daarin kunnen we u uiteraard bijstaan. In samenwerking met onze partners geven wij uw woorden ook vorm en zorgen dat uw boodschap in de kijker loopt. Uw communicatie wordt vertaald in een uniek ontwerp voor uw flyer, brochure, magazine,…

Zoekt u nog passende beelden of cartoons voor uw publicatie? Ook daarmee kunnen we u helpen dankzij ons abonnement op grote beeldendatabanken of onze relatie met cartoontekenaars. Of wil u dat we u helpen bij de ontwikkeling van een (nieuw) logo of zelfs huisstijl met alles erop en eraan? Ook dat is mogelijk. Aarzel niet en roep onze hulp in! Wij kunnen u helpen bij ontwerp en opmaak, rekening houdend met uw budget, deadline en doelgroep.

Papierkeuze

Wij beschikken steeds over een zeer ruime voorraad van papiersoorten in verschillende maten, kleuren, gewichten en kwaliteiten. Verder werken we samen met de meest bekende papierleveranciers. Op eenvoudig verzoek kunnen we u diverse papierstalen bezorgen zodat u net die ene papiersoort kan vinden die voldoet aan uw bijzondere wensen.

Druktechnieken

Als we door u gevraagd worden om een drukopdracht uit te voeren, kijken wij eerst naar de toepassing om zo vanuit onze expertisen en knowhow te bepalen welke druktechniek en welk type pers zal ingezet worden. Toch geven we u een woordje uitleg over de meest gebruikte druktechnieken.

Digitaal drukwerk

Digitaal drukken staat voor snelheid en soepelheid en dat is onze sterkte waarmee we u heel graag van dienst zijn. Deze techniek gebruiken we vooral voor drukwerk in kleine oplages. Uw flyer of ander drukwerk zal zo in een handomdraai klaar zijn voor u.

Offsetdrukwerk

Offsetdruk laat zich prima gebruiken voor grotere oplagen. Deze gebruiksvriendelijke techniek staat garant voor kwaliteit, snelheid en is bovendien milieuvriendelijk. Dit drukprocedé wordt voornamelijk ingezet bij grotere oplages.